TAMMIKUU 2022

•  Kuntosali-  (15.2.) ja allasvoimisteluryhmä (10.2.) alkavat
  • Pieni Ele keräys maakuntavaaleissa

• Muistiluento siirtyy möhemmin ilmotettavaan ajankohtaan
  • Kuntosali ryhmä alkaa ti 15.2. Allasryhmä uimahallilla pääsee aloittamaan 10.2. torstaina.

• Kevätkokous 28.3. ma  klo 17.00. Kirkkorinne 4, katutasossa Omaishoitajien tila.
  • Tapaaminen jäsenille

• Yhdistyksen jäsentapaaminen 11.4 klo 16.30. Jalkahoitaja Jaana Huhtanen luennoi jalkojen hyvinvoinnista. Lisäksi on tuote-esittelyä ja -myyntiä. Tarjolla myös kahvia/teetä leivonnaisten kera. Paikka Kirkkorinne 4, katutaso.
  • Yhdistyksen ulkoilupäivä Aulanko/ Ahvenisto?

• Hämeen alueen reumayhdistysten yhteisretki Tammelaan Torronsuolle. Yhteiskuljetus. Ohjelma tarkentuu alkuvuodesta.

• Aira-musikaali lauantaina 23.7. 2022 klo 14. Valkeakosken katettuun kesäteatteriin.  Lue tästä enemmän omana ilmoituksenaan alla.

• Kuntosali- ja allasvoimisteluryhmät alkavat
  • Päiväretki lähi maaseudulle, osana Reumaliitona valtakunnallista retkeily-/ kävelytapahtumaviikkoa 5.- 11.9.2022

• Reumaviikolla mielenkiintoinen luento ja muuta oheisohjelmaa.

• Syyskokous
  • Kylpyläpäivä

• Joulukonsertti  Club For Fife  9.12. Verkatehdas klo 19.00.
  • Kuntosali- ja allasvoimisteluryhmät päättyvät kuun kolmannella viikolla
  • Piristystä syksyysi!

Tule tapaamaan tuttuja ja samalla tutustumaan syksyn ja talven vaatemallistoon miehille ja naisille. Tarjolla on tuotteita päästä varpaisiin. Senior Shopin henkilöt esittelevät ja myyvät tuotteita. Kun löydät sopivaa ostettavaa, niin maksun voi maksaa pankkikortilla tai saada laskun mukaansa.

Kokoonnumme Omaishoitajien tiloissa 19.9.  klo 16:00 alkaen, osoitteessa Kirkkorinne 4, katutaso. Tarjolla on myös kahvi/tee ja pientä purtavaa.

Tervetuloa tapaamiseen!