TAMMIKUU 2022

•  Kuntosali-  (15.2.) ja allasvoimisteluryhmä (10.2.) alkavat
  • Pieni Ele keräys maakuntavaaleissa

• Muistiluento siirtyy möhemmin ilmotettavaan ajankohtaan
  • Kuntosali ryhmä alkaa ti 15.2. Allasryhmä uimahallilla pääsee aloittamaan 10.2. torstaina.

• Kevätkokous 28.3. ma  klo 17.00. Kirkkorinne 4, katutasossa Omaishoitajien tila.
  • Tapaaminen jäsenille

• Yhdistyksen jäsentapaaminen 11.4 klo 16.30. Jalkahoitaja Jaana Huhtanen luennoi jalkojen hyvinvoinnista. Lisäksi on tuote-esittelyä ja -myyntiä. Tarjolla myös kahvia/teetä leivonnaisten kera. Paikka Kirkkorinne 4, katutaso.
  • Yhdistyksen ulkoilupäivä Aulanko/ Ahvenisto?

• Hämeen alueen reumayhdistysten yhteisretki Tammelaan Torronsuolle. Yhteiskuljetus. Ohjelma tarkentuu alkuvuodesta.

• Aira-musikaali lauantaina 23.7. 2022 klo 14. Valkeakosken katettuun kesäteatteriin.  Lue tästä enemmän omana ilmoituksenaan alla.

• Kuntosali- ja allasvoimisteluryhmät alkavat
  • Päiväretki lähi maaseudulle, osana Reumaliitona valtakunnallista retkeily-/ kävelytapahtumaviikkoa 5.- 11.9.2022

• Reumaviikolla mielenkiintoinen luento ja muuta oheisohjelmaa.

• Syyskokous
  • Kylpyläpäivä

• Joulukonsertti  Club For Fife  9.12. Verkatehdas klo 19.00.
  • Kuntosali- ja allasvoimisteluryhmät päättyvät kuun kolmannella viikolla
  • Vietämme marraskuun lopulla Aulangon kylpylässä virkistävää iltapäivää saunoen, uiden tai vain ulkoillen. Lopuksi nautimme glögiä, kahvia/ teetä suolaisen ja makean kera. Tästä tarkennusta heti, kun ajankohta varmistuu....