Yhdistys

Hämeenlinnan Reumayhdistyksen toiminnan tarkoituksena on

  • työskennellä reumasairauksien ja muiden tuki- ja liikuntasairauksien ehkäisemiseksi ja terveyden edistämiseksi
  • edistää ja kehittää reuma- ja muiden tuki- ja liikuntasairaiden sosiaaliturvaa, hoitoa, kuntoutusta, muita palveluja ja elinoloja
  • valvoa reuma- ja muiden tule-sairaiden etuja ja oikeuksia
  • jakaa tietoa reuma- ja muista tule-sairauksista ja niiden hoidosta
  • tarjota vertaistukea sekä liikunta- ja virkistystoimintaa jäsenille

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry on yksi Suomen Reumaliitto ry:n 170:stä reumayhdistyksestä. Yhdistys on perustettu 1947 eli on jo 76 vuotta toiminnut, jäseniä on n. 350.

Yhdistys järjestää monimuotoista toimintaa, johon ovat tervetulleita niin uudet kuin nykyiset jäsenet. Yhdistys avustaa yhdistyksen järjestämässä allasvoimistelussa sekä kuntosalilla kävijöitä.
Pyrimme järjestämään ryhmätoimintaa jäsenistöltä tulevien toiveiden mukaan. Pyrimme osallistumaan Reumaliiton järjestämiin tilaisuuksiin ja koulutuksiin ja osallistumme myös muiden vammaisjärjestöjen toimintaan ja koulutuksiin. Yhdistys on kouluttanut tukihenkilöitä joiden puoleen jäsenet voivat kääntyä saadakseen tietoa ja keskusteluapua.

Toiminnasta tiedotetaan vuosittain jäsentiedotteella, sekä Hämeen Sanomien ja Kaupunkuutisten viikonloppujen Seuratoiminta-palstoilla sekä yhdistyksen verkkosivuilla.

Hämeenlinnan Reumayhdistys ry:n jäseneksi toivotamme tervetulleeksi sekä reumaa sairastavat että kaikki, jotka ovat kiinnostuneita yhdistyksemme toiminnasta. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä myös, jos haluat mielekästä tekemistä vapaa-ajallesi.
 

Jäsenmaksut

  • Aikuisilta 22 € / vuosi, josta maksamme 9 € Reumaliitolle
  • Lapsilta 6 € / vuosi
 

HÄMEENLINNAN REUMAYHDISTYS RY

Katistentie 100 A 22, 13210 Hämeenlinna

 hameenlinnanreumayhdistys@gmail.com
  

Kirsti Nasi

Puheenjohtaja

 kirstinasi@gmail.com
 040 738 6359