Tapahtumatiedot 2024 tarkentuvat ja päivittyvät jatkuvasti. Muutoksista sekä uusista tilaisuuksista ilmoitellaan sitä mukaa kuin tietoa karttuu. Käythän säännöllisesti vilkuilemassa!

TAMMIKUU

•  Kuntosali-  ke 10.1. ja allasvoimisteluryhmä ti 9.1. alkavat (katso tarkemmin sivulta Liikunta)
  •  Pieni Ele -lipaskeräykset Presidentin vaaleissa . Katso Ajankohtaista-ilmoitus ja ilmoittaudu lipasvahdiksi.

• Tarinatupa kokoontuu ma 12.2. hyvään uneen vaikuttavien asioiden tiimoilta Heidi Virolaisen johdolla. Katso Ajankohtaista-ilmoitus.

• Tarinatupa: Kukkasidontaa ja asetelman tekoa ammattilaisen johdolla. Katso Ajankohtaista-ilmoitus.
  • Tuki- ja ohjauspiste  Keltaisen nauhan teemalla Pääterveysaseman aula to 21.3. klo 12.30-14.00.

• Kuntousviikko Kiipulassa (5 pv) valituille jäsenille. Katso Ajankohtaista-ilmoitus.
  • Teatteri-ilta Hämeenlinnan kaupunginteatterilla: Kysy siskoilta 26.4. klo 19.00. Katso Ajankohtaista-ilmoitus.
  • Yhdistyksen kevätkokous on 8.4.2024 klo 18.00.

• Kevätretki 27.5. 2024 Hauholle  Uiskolaan klo 11.00 : ohjelma luettavissa ajankohtaista-ilmoituksessa.

KESÄKUU

• Pieni Ele -keräys Europarlamenttivaaleissa: ajat ja paikat ajankohtaista-ilmoituksessa

• Hämeenilinnan Uusi Kesäteatteri HUK: esitys Elämältä kaiken sain Hämeenlinnan kaupunginpuistossa. Tarkemmat tiedot Ajankohtaista-ilmoituksessa.

ELOKUU

• Retkipäivä ulkoillen

• Kuntosali- (4.9.) ja allasvoimisteluryhmä (3.9.) alkavat
  • Tarinatupa kokoontuu
  • Yhdistys on KHKS:n OLKA-pisteellä ja TK:n Tuki- ja ohjauspisteellä, ajankohdat tarkentuvat lähempänä.

• Reumaviikolla mielenkiintoinen luento ja kaikenlaista oheisohjelmaa.
  • Iltapäivä nauttien Aulangon kylpylässä 10.10. torstaina klo 12. Tarkemmin ajankohtaista-ilmoituksessa.
  • Ensitieto tapaaminen yhdistykseen 2024 liittyneille uusille jäsenille.

• Syyskokous 4.11. klo 17 HTY:n tilassa kävelykadulla
  • Tarinatupa kokoontuu
  • Konsertti 22.11. Finnhits 50 v. Tarkempaa tietoa päivitetty ajankohtaista-ilmoitukseen.

• Joulujuhla
  • Teemme matkan Tallinnan joulumarkkinoille 2.12. Lisätietoa päivitetty ajankohtaista-ilmoitukseen.
  • Kuntosali- ja allasvoimisteluryhmät jäävät joulutauolle.
  • Porkkalan kartanon järjestämät Perennapäivät Lammilla 23.8.

Lähtö klo 10 Wetteriltä.

Paluumatkalla pysähdys ja omatoimista kiertelyä Tuulosessa.

Reissun hinta on 20 € sisältäen vain matkat. Ilmoittautuminen Kirstille tekstiviestillä 14.8. mennessä. Maksu yhdistyksen tilille FI67 5680 0050 6390 83 viitenumerolla 20297.

Tervetuloa mukaan!