Tapahtumatiedot 2024 tarkentuvat ja päivittyvät jatkuvasti. Muutoksista sekä uusista tilaisuuksista ilmoitellaan sitä mukaa kuin tietoa karttuu. Käythän säännöllisesti vilkuilemassa!

TAMMIKUU

•  Kuntosali-  ke 10.1. ja allasvoimisteluryhmä ti 9.1. alkavat (katso tarkemmin sivulta Liikunta)
  •  Pieni Ele -lipaskeräykset Presidentin vaaleissa . Katso Ajankohtaista ilmoitus ja ilmoittaudu lipasvahdiksi.

• Tarinatupa kokoontuu ma 12.2. hyvään uneen vaikuttavien asioiden tiimoilta Heidi Virolaisen johdolla. Katso Ajankohtaista ilmoitus.

• Tarinatupa: Kukkasidontaa ja asetelman tekoa ammattilaisen johdolla. Katso Ajankohtaista ilmoitus.
  • Tuki- ja ohjauspiste  Keltaisen nauhan teemalla Pääterveysaseman aula to 21.3. klo 12.30-14.00.

• Kuntousviikko Kiipulassa (5 pv) valituille jäsenille. Katso Ajankohtaista ilmoitus.
  • Teatteri-ilta Hämeenlinnan kaupunginteatterilla: Kysy siskoilta 26.4. klo 19.00. Katso Ajankohtaista ilmoitus.
  • Yhdistyksen kevätkokous on 8.4.2024 klo 18.00.

• Kevätretki 27.5. 2024 Hauholle  Uiskolaan klo 14.00  ja lisäohjelma tarkentuu vielä

KESÄKUU

• Pieni Ele -keräys Europarlamenttivaaleissa

• Hämeenilinnan Uusi Kesäteatteri HUK: esitys Elämältä kaiken sain Hämeenlinnan kaupunginpuistossa.

ELOKUU

• Retkipäivä ulkoillen

• Kuntosali- ja allasvoimisteluryhmät alkavat
  • Tarinatupa kokoontuu
  • Yhdistys on KHKS:n OLKA-pisteellä ja TK:n Tuki- ja ohjauspisteellä, ajankohdat tarkentuvat lähempänä.

• Reumaviikolla mielenkiintoinen luento ja kaikenlaista oheisohjelmaa.
  • Iltapäivä nauttien Aulangon kylpylässä
  • Ensitieto tapaaminen yhdistykseen 2024 liittyneille uusille jäsenille .

• Syyskokous
  • Tarinatupa kokoontuu
  • Konsertti

• Joulujuhla
  • Teemme matkan joulumarkkinoille, paikkakunta vielä avoin
  • Kuntosali- ja allasvoimisteluryhmät jäävät joulutauolle
  • KYSY VIELÄ VAPAATA PAIKKAA MARIANNELTA, JOS NYT VASTA HUOMASIT TÄMÄN ILMOITUKSEN (3.3.)

Tule hakemaan erilaisia ideoita ja niksejä kukilla luomiseen, sillä kukkien kanssa puuhailu saa hyvälle mielelle!

Kukkasidontaa ja asetelman tekoa pääsee harjoittelemaan ammattilaisen johdolla

25.3. klo 13 Invalidien kerhotilalla (Matti Alangon katu 1. katutaso).

Kurssin hinta on 25€/henkilö.

Sitovat ilmottautumiset Marianne Hoville, soittaen tai viestillä numeroon 050 074 1081, ja maksut yhdistyksen tilille FI67 5680 0050 6390 83 viitenumerolla 20242,1.3. mennessä.

(Toteutuakseen päivään ilmoittautuneita tulee olla vähintään 10.)

Tule mukaan aktivoimaan kaikkia aisteja ja viihtymään rennon tekemisen parissa.